SZÉGYEN VAGY!

SZÉGYEN VAGY!

A legkreténebb újságíró címet egyértelműen Kerner Zsolt nyerte meg

2015. szeptember 09. - Tony DiNozzo

kerner.jpgAmikor már azt gondolnánk, nincs új a nap alatt. Amikor a társadalom többsége kezdi belátni – még ha az elején másképp is gondolta –, hogy a bevándorlás kérdésében a kormányfőnek igaza van. Amikor a legnaivabb, jogállamiság- és demokráciaféltő ismerőseink is kinyitják a szemüket, és rájönnek, hogy a baller újságírók eddig is csak hülyítették őket. Ekkor felbukkan egy kretén az újságíró-társadalomban, akit eddig még csak nem is vettünk észre.

Kerner Zsolt szerint magának teremtette a kormány a problémát, amibe most belebukik. Azt még nem sikerült megfejtenünk, hogy Kerner magától ilyen hülye, vagy segítettek neki. Ha megvan a megoldás, mindenképp közölni fogjuk. Kerner rögtön a cikk első mondatában javít kicsit a hatásvadász címen: „jó, belebukni valószínűleg nem fog, de azért a rezsicsökkentés jobban sikerült”.

Kerner szerint tehát a menekültügy a Habony-művek gonosz agyszüleménye. Nem szeretnénk ezt a fantasztikus eszmefuttatást észérvekkel megcáfolni, valószínűleg mindenki látott képeket a budapesti Keleti pályaudvarról. Kerner Zsolt azonban még mindig fullba nyomja a kretént, amikor ilyeneket ír: „a kormány (…) addig nagyította, addig fontosította ezt az amúgy közepesen fontos problémát”. Vagy: teremtettünk magunknak egy gyenge, legyőzhető ellenfelet, csináltunk egy nemlétező válságot”. A legerősebb mondta mégis ez: „Ha valóban jönne is négymillió arab menekült Európába, akkor sem történne semmi.”

Kerner tudatlanságának mértékéről nagyjából mindent elmond a következő: „Mert ugyanúgy, ahogy az Angliába kiköltöző magyarok, gyanítom, hogy a szír menekültek sem szeretnék az életüket Berlinben leélni. Nem elfoglalni jöttek Európát, hanem megvárni, hogy otthon kicsit jobb legyen.” Valóban nem. A bevándorlóknak ugyanis már Németország sem elég jó, most éppen Dániába vágynak.

Kerner tud még ennél is mélyebbre menni, egy másik cikkében azt fejtegeti, hogy hogyan lehetséges az, hogy a Szigeten 441 ezer embert sikerült szórakoztatni, miközben a kormánynak párezer ember ellátásába beletört a bicskája. Igen, Kerner Zsolt összehasonlította a Szigetes közönséget az illegális bevándorlókkal.

Mindezek után kénytelenek voltunk megnézni Kerner profilját a Hír24-en. Saját magáról azt írja, „Politikáról, gazdaságról és hülyeségekről ír.” Őszinte örömmel tölt el minket, hogy legalább az önkritikája rendben van. Kernertől egyébként tavaly még a vadliberális 444 is megszabadult, közös megegyezessel. Tudjuk, mit jelent ez. Aki pedig most mindezt elviseli, nem más, mint Varga Zoltán milliárdos, a Centrál Médiacsoport Zrt. vezérigazgatója.

A Centrál Médiacsoportról tudni kell, hogy ez az RTL Klub után a második legnagyobb médiavállalkozás, kimondottan kormányellenes. Varga a kilencvenes években kezdte tőzsdei szakértői pályafutását, hogy aztán a Budapesti Értéktőzsde igazgatósági tagjaként ő is beléphessen az üzletemberek közé. Varga azóta a 100 leggazdagabb magyar üzletember listájának előkelő tagja, egyfajta médiacézár, akinek „úgy tűnik” mindegy, milyen színvonalon, csak alpári propagandát csinálhasson.

Tanulság az olvasóknak: ne olvassanak Hír24-et. Tanulság nekünk: sokkal többször kell olvasnunk, hogy megtaláljuk ezeket a gyöngyszemeket, és felrakhassuk őket Magyarország Szégyenfalára.

Kerner Zsolt, hivatalosan is te vagy a legostobább újságíró szegény kis országunkban. Szégyen vagy!

A bejegyzés trackback címe:

https://szegyenvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr17772542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FOUREY · http://baloldaliliberalis.blog.hu/ 2015.09.09. 19:52:03

Mondjuk ennyi csúsztatást és hazugságot egy posztba belerakni, nem semmi. A fentiekkel ellentétben egészen nyilvánvalóan nem állítja Kerner, hogy menekültprobléma nem létezik, hanem, hogy a kormány bár korán felismerte a problémát, a tényleges felkészülés helyett aljas és a magyar közvéleményt hiszterizáló plakátkampányra pazarolta a pénzt és az időt. A posztoló sugalmazásával ellentétben a Keleti környékén kialakult helyzet éppen Kernert igazolja: Kelet és Röszke annak a bizonyítéka, hogy a magyar állam egyszerűen képtelen volt kezelni a helyzetet. Egy másik szép példája a csúsztatásnak, amikor azt írja a poszt, hogy a menekülteknek nem elég jó Németország. A posztoló állításával ellentétben ugyanis nem a menekültek általában, hanem bizonyos menekültek mennének tovább. Ettől még persze Kerner állításai nem vitathatatlanok, de a "fullba nyomja a kretént" sokkal pontosabb leírása ennek a posztnak, amelyik szégyentelenül félreolvas, félreértelmez, hazudozik és ráadásul azt sugalmazza, hogy aki kormányellenes, az pusztán onnan tudhatóan hazudik, hogy kormányellenes. Jelenleg, amikor a kormány eddigi menekültpolitikája csődöt mondott, lehetne egy kicsit szerényebbnek lenni a kormány kritikusainak kritikájában. Ha ennek a blognak az a célja, hogy szembesítse az újságírókat a hülyeségeikkel, akkor azt érdemes lenne azzal kezdeni, hogy nem hazudozunk össze-vissza.

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2015.09.10. 15:55:15

Ilyen cikkek olvastán mindig csak arra gondolok, hogy ha a szerző ennyire kritikus tud lenni másokkal tulajdonképpen ok nélkül, akkor saját magáról vajon, mi lehet a véleménye... :)

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2015.09.10. 16:02:41

Ilyen cikkek olvastán mindig csak arra gondolok, hogy ha a szerző ennyire kritikus tud lenni másokkal tulajdonképpen ok nélkül, akkor saját magáról vajon, mi lehet a véleménye... :)

bölcsbagoly 2018.07.28. 13:51:51

@FOUREY: OK, aki kormányellenes az mit is akar szerinted? Konkrétan mi ellen van kifogása és mi az amit szerinte a ballib kormányok jobban csináltak? A mindent tagadás, a nihilizmus vezet valamire?
A kormánynak,a Fidesz-KDNP koaliciónak, a szimpatizánsainak és szavazóinak van egy perspektivájuk évekre előre, hogy merre kell haladni, mit kell megvalósítani, az ellenzéküknek mi van?
Jellemző a migrációbval kapcsolatos folytonosan változó álláspontjuk is, a tagadástól a belenyugvásig.
Szlogenjük a semmivel sem alátámasztott vádaskodás a lopásról, korrupcióról, miközben a bíróságok is az oldalukon állnak és elég egy fideszes potentát rokonának lenni hogy nehéz éveket sózzanak rá bizonyitás nélkül is (ő is tehette - alapon!) és elég ballibnek lenni, hogy könnyen megússzák!
Miket is ajánlanak a kedvenceidÍ? alapjövedelmet, több pénzt az oktatásba- egészségügybe, nem épiteni sportlétesitmányeket, hagyni a hajléktalanokat belakni az aluljárókat, újból sávos adózást, családtámogatás helyett segélyezést (új mánia az otthoni gondozás minimálbérel való megfizetése), aláfeküdni minden EU-s marhaságnak, a "merjünk kicsik lenni" szlogen értelmében!
süti beállítások módosítása