SZÉGYEN VAGY!

SZÉGYEN VAGY!

Kölni szilveszter - Valóság vs. Liberálisok 10:0

2016. január 06. - Tony DiNozzo

Sokkoló hírek érkeztek arról, hogy mi történt a németországi Kölnben szilveszter éjjel. A kölni dóm előtti téren ezerfős arab és észak-afrikai horda támadt a békésen szilveszterezőkre. A helyszínen tartózkodók beszámolói szerint a nőket hajuknál fogva rángatták, molesztálták, erőszakolták és lopták meg. Úgy bántak velük, mintha szabad prédák lennének. A német rendőrség és a sajtó az esetet megpróbálta elhallgatni, így napokba tellett, amíg a hírek szélesebb nyilvánosságot kaptak. Sajtószabadság, Németország, 2016.

A történtek ellenére talán nem kell sokat várni arra, hogy a migránsokat védő civilek a támadók védelmére keljenek. Magyarázhatnák a történteket például azzal, hogy mindez elkerülhető lett volna akkor, ha Németország időben cselekszik és példát vesz Norvégiáról, ahol már korábban olyan kurzusokat indítottak, amelyeken megtanítják a burka nélküli nők látványa miatt összezavarodó muszlim férfiaknak, hogy hogyan kell bánni az európai nőkkel.

De lenne még mit tanulnia a norvégoktól azoknak a németeknek is, akik nemrégiben még tapssal és ovációval fogadták a pályaudvaraikra érkező migránsokat. Ugyanis a brutalitás, ami szilveszter éjjel történt, szintén elkerülhető lett volna, ha ők is leszedik a kölni dómról a kereszteket, ahogy tették azt az északi barátaik, attól tartva, hogy a keresztek látványa sértené a bevándorlók érzékenységét.

Az iróniát félretéve és komolyra fordítva a szót, elképzelni sem tudjuk, hogy minek kell még ahhoz történni, hogy a balliberális migránsvédő civilek és politikusok végre felébredjenek, hogy végre egyetlen egyszer nem egy romkocsmában, vízipipa füstben elmélkednének azon, hogy mennyire fontos a tolerancia. Vajon mire számítottak, amikor pontosan lehet tudni, hogy az érkező migránsok több mint kétharmada egyedülálló fiatal férfi? Mennyi idő kell még, hogy megértsék: Európa megmaradása a tét.

Hogy érzékeltessük azt az álomvilágot, amiben ezek az emberek élnek összeszedtük tíz állításukat és mellétettük a valóságot:

Kácsor Zsolt (Népszabadság): „Nem, a menekült férfiak nem azért jöttek, hogy megerőszakolják a magyar nőket. Mindezt hányszor elmondták már a téma szakértői és jó szándékú civilek! Nem számít. Egyedül Orbán Viktor szava számít.”

Valóság: „Egy ezer férfiból álló társaság molesztált és rabolt ki nőket szilveszter éjszaka a kölni főtéren.”

Nagy Boldizsár (CEU): „Aki menekült, az nem teher. A menekült ugyanis dolgozni szeretne, vállalkozni szeretne. Úgy szeretne élni, mint maga vagy én. Egyáltalán nem kíván támogatást, csak annyit kíván, hogy ne zárjuk el a munkalehetőségtől, vagy ne zárjuk el attól, hogy vállalkozzon.”

Valóság: „Beismerő vallomást tett az a 36 éves eritreai férfi, aki hétfőn halálra késelt két vásárlót egy svédországi IKEA áruházban. (…) a férfi azonnali kiutasítás elé nézett, ezt órákkal a késelés előtt közölték vele.”

Földes András (Index): „Itt az új hisztielem a menekültellenes kampányban - Eddig a kormány azzal hergelte a lakosságot a menekültek ellen, hogy elveszik a magyarok munkáját, nem tisztelik a kultúránkat, letapossák a terményt (!), és terjesztik a terrorizmust. Most azonban kiderült, hogy a migránsok agresszívak!”

Valóság: „Megütötték és lekurvázták a német rendőrnőt a bevándorló muszlimok.”

Szigetvári Viktor (Együtt): „Az Együtt szerint elfogadhatatlan, hogy Orbán Viktor bármilyen módon is összefüggésbe hozza a bevándorlás jelentette kihívásokat a terrorizmussal.”

Valóság: „Friss kutatás: félmillió brit muszlim egyetért a párizsi mészárlással.”

Kunhalmi Ágnes (NOL, MSZP): „A Fidesz-kormány továbbra is ugyanott tart, ahol negyed éve: tudatosan, szántszándékkal összemossa a háború elől futó menekülteket a Magyarországra költöző vagy költözni szándékozó bevándorlókkal.”

Valóság: „A balkáni menekült-útvonalon át érkezett Európába a péntek éjjeli párizsi terrortámadások egyik elkövetője.”

„A PM meggyőződése, hogy egy sokszínű, különböző kulturális tulajdonságokkal és háttérrel rendelkező közösség erősíti és előreviszi Magyarországot.”

Valóság: „Négy migráns erőszakoskodott a Magyar Táncművészeti Főiskola egyik néptáncos hallgatójával.”

Jámbor András (Kettős Mérce): „Ha bedőlsz a menekültezésnek, ha bedőlsz a buzizásnak, azzal a saját sírodat, és ami még rosszabb, az országét ásod meg; amikor gyűlölöd a menekülteket és a buzikat, akikkel még sose beszéltél, sose találkoztál, pedig ugyanolyan emberek ugyanolyan gondokkal, mint a tieid, akkor pontosan a saját elnyomásodat teremted meg.”

Valóság: „Menekült nőtársakat és még gyerekeket is tömegesen erőszakolnak meg német menedékkérő-gyűjtőpontokon, de a kényszerprostitúció is gyakori.”

Komáromy Gergő (Magyar Narancs): „Mindannyian keményen akarnak majd dolgozni”

Valóság: „Hat elvetemült fiú erőszakolta meg az ártatlan diáklányt, közülük öt afrikai gyökerekkel rendelkezik.”

Szelényi Zsuzsanna (Együtt): „A menekültek békések, szeretnének továbbmenni. A kormány sürgősen nyisson új befogadó állomásokat, hogy a debreceni tábor terhelése enyhüljön. Ez a feladat most!”

Valóság: „Egy 15 és egy 17 éves afganisztáni menedékkérőt vettek őrizetbe, akiket egy 14 éves finn lány megerőszakolásávalgyanúsítanak.”

Fodor Gábor (Magyar Liberális Párt): „Szóval az ember csak a legsúlyosabb szavakat tudja használni akkor, amikor indulatot és gyűlöletet kelt egy kormányzati kampány olyan emberekkel szemben, akik szerencsétlenek, kiszolgáltatottak és segítségre szorulnak.”

Valóság: „Rendőrökre támadtak a felfegyverzett migránsok Németországban.”

Szégyen amit műveltek.

A bejegyzés trackback címe:

https://szegyenvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr108245044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éhes ló 2016.01.06. 21:20:32

Sajnos igaz.
Megérdemeljük, mert hagyjuk.

Huffnágel Pista · http://www.huffnagelpista.com 2016.01.08. 00:01:45

Arab fiúk, német lányok - sexepil X ribiseta X ficki-ficki klou.tt/a7d6bmkw5n8j @Éhes ló:
süti beállítások módosítása