SZÉGYEN VAGY!

SZÉGYEN VAGY!

Így hazudik a liberális sajtó vétó ügyben

2016. március 08. - Tony DiNozzo

Szörnyű lehet manapság elvtelen baloldali újságírónak lenni. Megszokhattuk már az elmúlt hónapokban, hogy a ballib média hazudik. Ott van például a röszkei hírhamisítás, vagy a kölni események, amik annyira balul sültek el, hogy egyenesen elhallgatták a híreket.

Legújabb akciójukban a brüsszeli török-EU csúcstalálkozó kapcsán próbálják hitelteleníteni a miniszterelnököt, ami lássuk be, hogy bevándorlási témában eléggé furcsán hat. A Szégyen Szerkesztőségben őszintén reméljük, hogy a magyar emberek soha nem felejtik el nekik azt, hogy megpróbálták rájuk szabadítani a migránsokat. Azóta persze már ők is rájöttek arra, hogy ultragáz, amit tavaly nyáron nyomtak, ezért most naponta ontják magukból az egymásnak ellentmondó véleménycikkeket és nyilatkozatokat a bevándorlók befogadásáról.

Tisztában vagyunk vele, hogy a miniszterelnök érdemeit soha az életben nem fogják elismerni, hiszen az hatalmas öngól lenne a részükről. Mégis engedtessék meg nekünk, hogy az ehhez hasonló megnyilvánulásaikat büszkén tárjuk a nyilvánosság elé.

Az önellentmondás egy gyönyörű példája a hvg.hu munkatársainak munkája, amely a következőképpen nézett ki:

A comment.com (vagyis az Index) kollegái például annyira hülyék, hogy képesek voltak a török-német paktum megvétózásáról úgy tudósítani, mintha a törökök is a vétózó tagállamok között lettek volna. A cikket azóta természetesen átírták, de a Google tárolt változata szerencsére mindent elment.

Kettős Mérce blog:

Ami pedig külön csodálatos, hogy az Alfahír munkatársai is hasonló színvonalon mozognak. Ezek után (meg a salgótarjáni választást követően), ne mondja nekem senki, hogy a szocik és a Jobbik szavazói nem egy és ugyanazon brigád.

Szokás szerint csak gratulálni tudunk újságíróink együgyűségéhez. Index, hvg.hu, Kettős Mérce, 444.hu, Alfahír, SZÉGYEN vagytok!

A bejegyzés trackback címe:

https://szegyenvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr798454858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása