SZÉGYEN VAGY!

SZÉGYEN VAGY!

Panyi Szabolcs, pihenj egyet, részeg vagy!

2016. december 20. - Tony DiNozzo

4428072_ad2e665bb7b8c553aae7e32f84e942df_wm.jpgPanyi Szabolcs a tegnap esti terrortámadás idején Berlinben tartózkodott, és az ürmös boroktól viszkitől feltüzelve sikerült papírra vetnie az év leggusztustalanabb cikkét. Részvét, megdöbbenés, sajnálat nyomát sem találni, Panyi szerint az a legfontosabb, hogy a német bárok néhány napon belül újra tele lesznek élettel. Az áldozatok, az újabb brutális terror úgy tűnik, mintha nem is számítana neki. Ezúton is gratulálunk a cikk szerzőjének.

12 ember meghalt. 48 ember megsebesült, többen súlyosan. Az elkövető pakisztáni származású menekült volt, aki tavaly érkezett Németországba. A keresztény kultúrkör elleni brutális támadást hajtott végre a pakisztáni férfi, pár nappal karácsony előtt. A liberálisok ennek ellenére még mindig nem fogják föl, hogy mi a tét. Nem fogják föl, hogy az európai ember biztonsága a tét, ahol már nem lehet karácsonyi vásárokban forralt bort inni vagy koncertre menni teljes nyugalommal, mert bárhol, bármikor történhet valami tragédia.

Az Index újságírója Berlinben talán MDMA-t is tolhatott a viszki mellé, ugyanis a berlini terrortámadás kapcsán az egyik lényeges közölnivalója az volt, hogy

„De mire mi a térhez kiértünk, addigra azt már széles körben lezárták a rendőrök (…). Ahogy a képeken is látszik, a lezárás többnyire ezt az egy szalagot jelenti derék- és vállmagasságban, meg néhány rendőrt pár méterenként – rengeteget elárul egy országról, ha ennyi is bőven elég.”

Az persze nem zavarja meg Szabolcsot, hogy 23 perccel korábban hajtottak végre terrortámadást Németországban. Az a legfontosabb, hogy érzékeltesse, a nyájas olvasó micsoda egy mucsai paraszt, bezzeg Németország, ott be tudják tartani a szabályokat. Kivéve a menekültek, ugye, de ez most nem fontos…

Panyi cikke önmagában nem új a nap alatt, az Index (és társai, a demokraták seggéből kilógó HVG, 444 csatlósmédia) immáron két éve próbálja letolni a torkunkon, miért is vagyunk nácik, ha nem szeretettel vegyes tisztelettel gondolunk a menekültekre.

A valóság viszont időről időre szembejön: tegnap megérkezett Németországba is a wilkommenskultur. Persze, olvashattunk már késelésről gyorsvonatokon, vagy nők megerőszakolásáról, de kamion azért még nem hajtott a békés tömegbe Szenteste előtt néhány nappal a berlini turistanegyedben. Meg vagyunk lepve? Nem? Dühösek vagyunk-e? Borzasztóan.

Nem úgy a panyiszabolcsok, akik gyurcsányferenci magasságokban értekeznek arról, hogy „az a legfontosabb, hogy ne féljünk”, meg „gyűlölni aztán pláne nem szabad”. Az egyszeri honpolgár meg csak pislog, hogy mégis melyik csatornát kell nézni ahhoz, hogy valaki ennyire retardált legyen.

Javasoljuk a baller menekültsimogatóknak, hogy továbbra is nézzék szépen hülyének a népet. Ha viszont korlátoltságuk megengedi, hogy ezt tegyék, akkor egyúttal kérjük is őket, hogy ne vinnyogjanak, ha esetleg Trump megnyeri az amerikai elnökválasztást, a franciáknál tarol Le Pen, vagy a britek kilépnek az Unióból. Csodálkozni nem ér. Vagy igen, legalább addig jól szórakozunk azon, hogyan áll feje tetejére a liberális világrend. Fájdalom, hogy a megértéshez ilyen eszközök kellenek.

SZÉGYEN vagy, Panyi Szabolcs!

Szégyen vagy, Index!

A bejegyzés trackback címe:

https://szegyenvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr312062693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.02.15. 14:43:38

ne haragudj, de egy kicsit egyoldalú ez a blog. szinte csak olyan cikkeket/újságírókat szidsz, akik nem nyalják a kormány seggét. ezzel azt sugallod, hogy a kormányoldalról minden rendben holott a nemzet patkánya, bayer zsolt stílusa börtönbe való pl.

ezen kívül fogalmad sincs mi az hogy liberális, mindenkit lelibsizel, aki nem fideszes, pedig a legtöbb ellenzéki személyiség, párt egyáltalán nem liberláis.
süti beállítások módosítása