SZÉGYEN VAGY!

SZÉGYEN VAGY!

A migránssimogató Index tömegpániknak nevezte a terrortámadást

2017. május 23. - Tony DiNozzo

Az Index képtelen befejezni a migránssimogatást. A tegnapi manchesteri támadást a következő címmel sikerült közölni: Tömegpánik egy manchesteri koncerten, robbanásokat hallottak.

sz.JPG

Ne tévesszen meg senkit: a cikkben – bár a címe nem ezt sugallta – már olvasható volt, hogy szögesbomba robbant, és az is, hogy (akkor még) 19 áldozatról lehet tudni. Az Index tehát képtelen befejezni a migránsok simogatását, és ha kell, a hírhamisítástól sem riad vissza a bevándorlók mentegetése okán.

Persze az indexes srácok érezhették, hogy nagyon kínos a történet, mert a cikk címét azóta módosították. De szerencsére az internet népe nem felejt.  

Nem tudni, hogy Simicska Lajos kifejezett kérése volt-e a címadás, de az valószínűnek tűnik, hogy az Index újságíróinak fel kell kötniük a gatyát, ha Simicska és a Jobbik igényeinek, valamint a baloldali olvasóiknak is egyszerre akarnak megfelelni.

SZÉGYEN vagy, Index!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szegyenvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr6712533973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása