SZÉGYEN VAGY!

SZÉGYEN VAGY!

Az atv.hu munkatársai azt sem tudják, hol vannak

2018. július 04. - Tony DiNozzo

atv.JPG

2018-at írunk. Varga Mihály 2013 óta nemzetgazdasági miniszter, május óta a negyedik Orbán-kormány pénzügyminisztere. Varga a kezdetektől fogva az egyik legkedveltebb miniszter, akinek ráadásul ismertsége a köztársasági elnökével vetekszik. Mindez az atv.hu munkatársainak nem számít.

Erős lehetett az estéje a mindig független, mindig objektív, de leginkább a szakmaiság csúcsán lévő atv.hu munkatársainak. Nem tudni, hogy a vodkaszóda hatása ez, vagy a fideszes kétharmad zavarta meg teljesen a fejeket, de annyi biztos, hogy ellenzéki tollforgatóink minden józanságukat elveszítették.

A következő címmel sikerült megjelentetni az egyik cikket, korán hajnalban (8:57 perckor): 

Varga ZOTLÁN: Megszűnik a lakásáfa kedvezmény 

Csak hogy rögzítsük a tényeket. Ez az a brigád, aki a választások óta folyamatosan „vidékizik” és heherészik Németh Szilárdon, és mily meglepő: egy miniszter nevét nem tudják megegyezni. És leírni sem.  

Az csupán mellékes, hogy a lakásáfa-kedvezményt helyesen kötőjellel kell írni. Ez tehát 3-ból 0, srácok, akárhonnan nézzük. 

Vegyetek fel egy lektort. Vagy tanuljatok meg magyarul! 

atv.hu, SZÉGYEN vagy!

A bejegyzés trackback címe:

https://szegyenvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr6214092631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BReal 2020.10.08. 13:38:39

Te retkes anyabaszó senkiházi.. :)
süti beállítások módosítása