SZÉGYEN VAGY!

SZÉGYEN VAGY!

Bakó Beáta a liberális szennymédia új sztárja

2016. december 07. - Tony DiNozzo

189202_kover_akp_nyito.jpgAz újságírók egy jelentős csordája sportot űz abból, hogy kocsmának nézi a Parlamentet. Aztán ha valaki ezt az arcukba pörköli, picsognak, mint óvodás a csúszda mellett.

Ez most éppen Bakó Beáta és Partos Bence szenvedése miatt jutott eszünkbe. A 444-es soroscsicskák legrosszabb tempóját felvéve mikrofont toltak az Országgyűlés elnökének képébe. Nem az volt a lényeg, hogy mit kérdeznek (milyen hatással van egy politikusra a hatalom?), hanem az, hogy demonstrálják, magasról tesznek ők bármilyen tekintélyre. Nem mellékesen, jobb ha nem nézzük egymást hülyének, egy ilyen kérdésfeltevés természetesen burkolt állítás. Értsd: minden fideszes beleőrült a hatalomba. És ezt azzal demonstrálják, hogy Kövér László felhúzta magát ezen a tahón nyegle stíluson.

A magyarországi troll újságírók osztódással szaporodó egyedeinek javasoljuk:

Ha már mindig a NYUGATRA hivatkoztok, akkor nézzetek utána, hogy mindenhol szigorú szabályok vonatkoznak az elnöki hivatalokba / parlamentekbe történő belépésre. És ez az újságírókra is vonatkozik. És vazz, attól még nem leszünk rendőrállam, hogy a magyar parlamentben is vannak szabályok, amiket be kell tartani.

Ha mégis úgy döntötök, hogy tesztek ti a szabályokra, akkor utána ne nyüszítsetek, hogy büntit kaptok a nyakatokba. A komolybajszú Kövér László még így is elnéző veletek a maga pár hetes kitiltásaival. Ha ugyanezt a Fehér Házban, vagy a Bundestagban művelnétek, úgy dobnának ki titeket, mint macskát szarni. De nem két hétre, hanem örökre.

Parlamenti tudósítónak lenni a nálunk kevésbé troll újságírókkal megáldott társadalmakban (lásd NYUGAT) komoly rang. Sok esetben a közéleti újságírás csúcsa. És ennek megfelelően is viselkednek, akik ezt művelik, így ti is:

- legalább vegyetek fel magatokra egy tiszta ruhát
- ha felvesztek tiszta ruhát, légyszi vasaljátok ki
- ha férfiak vagytok, borotválkozzatok meg. Ha nők, mossatok hajat.
- ha interjút szeretnétek készíteni, adjátok meg azt a tiszteletet az alanynak, hogy eldönthesse, nyilatkozik-e. Ha nem akar, tartsátok tiszteletben. Lehet, hogy ez így unalmasabb, de mégiscsak valamiféle újságírói minimum. Tart minden politikus épp elég tájékoztatót ahhoz, hogy minden kérdést feltehessetek előbb-utóbb.
- ha kérdeztek, legalább azt a két gondolatot próbáljátok értelmesen és artikulálva végigmondani
- ha a fent említett pontok közül egyik sem jön össze, és Kövér Lászlóval sikerül összebalhéznotok, akkor a bizonyító felvételeket legalább adjátok le teljes egészében. A Mandiner videója szépen meg van vágva, de még így is kiderül belőle, hogy Kövér előzményként olyasmit válaszolhatott, kérjenek tőle interjút és válaszol a kérdésekre.

Szomorú, hogy manapság itthon az a menő, ha 15 perc hírnévért cserébe egy újságíró kitiltatja magát a parlamentből.

Összehasonlításképpen egy kép arról, hogy néznek ki az újságírók a Fehér Házban:

img_0362.JPG

...és a magyar Parlamentben:

img_0364.PNG

Az egész történetben igazából csak egyetlen szomorú fejlemény van, hogy a Mandiner is pontosan arra a szintre süllyedt le, ahová a többi liberális portál. A szemétdomb legaljára.

RIP Mandiner
Szégyen vagy, Bakó Beáta!

A bejegyzés trackback címe:

https://szegyenvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr2712031129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hidroponi 2016.12.07. 21:40:18

sajnos nem telik a magyar parlamentnek szekekre, mindent penzt a kazalbajszu elmebeteg elnokenek biztositasara letrehozott fegyveres testuletre kellett koltenie.

kesztió · http://szabadter.wordpress.com/ 2016.12.07. 22:01:32

Tudod, mennyi a valószínűsége, hogy pont a 888.hu és a pestisracok.hu soha-de-soha nem léptek még fére annyira, hogy a szégyen vagy blog virtuális hasábjaira kerüljenek? És furcsa módon mind csak a baloldali(bb) média a sáros?
Kiscserkész, én a helyedben inkább ötöslottóznék az általad létrehozott virtuális valóságban. Baromi nagy sikered lenne.

aeidennis 2016.12.07. 23:19:29

Srácok, ti tisztában vagytok azzal, hogy az INDEX által működtetett blog.hu felületén van a blogotok? Miért nem mentek át szépen a 888.hu-ra? :D

főpilóta 2016.12.07. 23:52:09

@aeidennis: Milyen toleráns vagy! Igazi liberális!

főpilóta 2016.12.08. 00:09:23

A cikk telitalálat. Bunkó Bea és Bunkó Bence ténykedése bármilyen médium számára vállalhatatlan (kellene, hogy legyen). Színvonaltalan, tehetségtelen, irritáló. Csak egy esetben lehet indokolt a szerepeltetésük - ha egy komoly, mértékadó médiumot a saját (persze valahonnan odaküldött) vezetése akar lejáratni, tönkre tenni. A Stumpf András-féle Mandiner már egy ideje úgy tűnik, hogy ebben a cipőben jár.

aeidennis 2016.12.08. 10:18:54

@főpilóta: Kifejezetten konzervatív életfilozófia az, hogy nem szarunk abba a tálba amelyikből eszünk.

Gombos! 2016.12.08. 11:53:31

@hidroponi: Hülye vagy . Meg sem értetted, miről szól a cikk. Álnévvel flancolni :( Ponilóf@sz a seggedbe . . .

Gombos! 2016.12.08. 11:54:38

@aeidennis: Miért ?! a Liberálisok IGEN ???

főpilóta 2016.12.08. 15:25:55

@aeidennis: Kérdés, hogy a véleménynyilvánítás odaszarásnak számít-e? Továbbá azért is megkérdőjelezhető az állításod, mert ezen elv alapján még mindig az emberiség legelső társadalmi formájában kellene leledznünk, hiszen az a társadalmi forma volt az első tál. melyből mindenki evett. tehát bármilyen forradalom, rendszerváltás "odaszarásnak" számított/számít.

hidroponi 2016.12.11. 00:03:24

@Gombos!: ezert kar volt elhasznalni ezt a fikanickedet is fidiota!

hollókő 2016.12.19. 15:52:16

Ezek a mezítlábas lumpenproletárok, internácik már megint meg akarják váltani a világot?
Mit keresnek ezek a magyar Országházban?

tokÁtól iZéig 2017.10.19. 22:09:05

@hollókő: a kérdés szerintem inkább az, hogy MÁSOK mit keresnek a magyar parlamentben. Például azok, akikre Te meg a hozzád hasonló, kimosható agyú, rövid memóriájú emberek szavaztak...

bekestobbsegg 2021.09.02. 17:34:38

@aeidennis: LOL, jó étvágyat ahhoz a lakomához, amit a saját táladdal művelsz!
süti beállítások módosítása