SZÉGYEN VAGY!

SZÉGYEN VAGY!

Ez már az Index törzsolvasóinak is sok volt!

2015. szeptember 08. - Tony DiNozzo

Az újságírói teljesítmények értékelésére – a jól ismert böcskei hírhamisítástól kezdve a kizárólag csillogó szemű kisgyerekek bemutatásáig – az utóbbi időben külön szakértői csapatot lehetne felállítani. Szerencsére ezt a munkát elvégzik az olvasóik, miután a ballib újságíróink annyit ferdítenek a valóságon, hogy azt már csak az nem látja, aki vak.  

A legnagyobbat akkor röhögtünk, amikor kiderült, 6-7 autó ment vissza Ausztriába üresen abból az osztrák konvojból, akik menekült családokat szerettek volna a határig elszállítani. Csakhogy családok nem nagyon voltak, csupán életerős férfiak. A Hírhamisító Index szerint „az ablakot kopogtatókra (mármint azokra a férfiakra, akik be szerettek volna szállni az osztrák autókba) inkább rá sem néztek a vezetők”.  Jól olvastuk, rájuk sem néztek. Bizony-bizony. Ilyen az, amikor a mi befogadó, álszent liberálisaink, akik eddig csak a gyerekekről szóló képriportokat látták, először találkoznak a valósággal.

Ugyanezen Hírhamisító Index főszerkesztője viszont tegnap akkora baromságot írt, hogy nem tudunk elmenni mellette. Dudás Gergely – kapaszkodjunk meg – a következő felfedezést tette: „a menekülthullám növekedésének egyik nagyon fontos oka a menekültek számának gyors emelkedése, most leginkább Szíriából”. Vagyis a menekülthullám összefügg a menekültek számával. Taps.

De haladjunk tovább. Nem elég, hogy a véleménycikk minden második bekezdése önmagának mond ellent, (mintha már a szerző sem lenne biztos a saját álláspontjában) de megmagyarázza a megmagyarázhatatlant.

Kifejti például, hogy nem csak Ejrópa, de Magyarország sem tartja be ejrópai kötelezettségeit. Persze mindannyian tudjuk, hogy Magyarország volt az egyetlen tagállam, amelyik tiszteletben tartotta a dublini egyezményt, és regisztrálni próbálta az érkező embertömeget, de ez most itt nem számít. Az általuk hőn imádott Ejrópai Unió hibáit csak akkor lehet feloldani, ha saját országunkat is bemocskoljuk mellette.

Aztán persze Dudás említést tesz a kormány xenofób kampányáról, meg a szolidaritás hiányáról, unalomig ismételt dolgok ezek. Az viszont teljességgel érthetetlen, hogy mégis hogyan képzeli, amikor azt írja; világos, hogy az eddigi, zömmel a probléma szőnyeg alá söprését jelentő európai menekültpolitikát már néhány tíz-százezer ember érkezése is egyértelmű válságba taszította”. Kiscica! Persze, tudjuk, azért jó újságírónak lenni, mert a firkászlét semmilyen felelősséggel nem jár. De van képetek a probléma szőnyeg alá söpréséről írni, miközben a balliberális média volt a fő szószólója a szocik és kapcsolat részeik által sulykolt „álproblémának”?

Mielőtt még túl sok időt fecsérelnénk az Index véleményrovatára, zárjuk annyival: a magyar állampolgárok már ítéletet mondtak felettetek. Kár a gőzért. Tessék csak körül nézni az Index Facebook oldalán, hogy mekkora a felháborodás.

„Magatok alatt vágjátok a fát nap, mint nap az egyre ostobábbra sikeredett híreitekkel. Leszaroztátok az országot a médiában, hatásvadászok lettetek és magyarokat uszítotok egymás ellen! Nem is értem, hogyan lehet naiv kisiskolásokból újságíró!?”

„Szerintem nincs irányított újságírás, az index mindig a valóságot írja. :D :D :D :D :D :D”

„Ezzel a cikkel, (és néhány másikkal az elmúlt napokból) az index elérte a blikk, nyomorúságosan mély „újságírás” szintjét. Ennél nincs lejjebb srácok.”

„Azért az elég sokat elmond rólatok, hogy az egész kommentfal titeket olt. A liberális oldalnak összesen három fegyvere van, cinikusan beszélni dolgokról, bolondnak állítani be embereket és hazudni. Építeni nem tud semmit. De az a szép ebben, hogy az emberek ezt át is látják mára.”

Dudás Gergely, és tisztelt Index szerkesztőség! Hatalmas SZÉGYEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://szegyenvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr997770384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

de Karatna · http://www.youtube.com/user/DeKaratna?feature=mhw4 2015.09.09. 21:21:13

Kedves magyar Honfitársaim!

Vajon üldözötteknek, menekülteknek tekinthetők-e azok, akik, mint teljesen idegen, távoli etnikai eredetközösség a magyartól teljesen idegen szellemi és anyagi kultúrát hordozó népesség kéretlenül és hívatlanul illegálisan folyamatosan és hatalmas létszámban hatol be a mi hazánk, Magyarország területére?

Vajon üldözötteknek, menekülteknek tekinthetők-e azok, akik megrongálják az államhatáron elhelyezett akadályokat, azokon áthatolnak. Megsemmisítik személyükre vonatkozó hivatalos okmányokat. Kivonják magukat annak az országnak a hatósági eljárása alól, ahova illegálisan behatoltak, Elszennyezik azt a környezet, amelyen éppen tartózkodnak vagy áthaladnak szeméthalmokat hagyva maguk után.

Vajon üldözötteknek, menekülteknek tekinthetők-e azok, akik fenyegetőznek, követelőznek, vélt jogaikat hirdetik, miközben igénybe veszi annak az országnak a szociálpolitikai és egészségügyi ellátását, ahová illegálisan behatoltak.

Vajon üldözötteknek, menekülteknek tekinthetők-e azok a sémi-iszlamita-arab személyek, akik az őket megóvó kezek által feléjük nyújtott élelmet a szemétre hajítják, mert afelől vannak kétségeik, hogy azt nem az iszlám vallási törvényeinek előírásai szerint készítették el?
Vajon üldözötteknek, menekülteknek tekinthetők-e azok, akik az őket oltalmazók által számukra ingyenesen átadott palackozott ásványvizet az út szélére hajítják, miközben a mi magyarországi szegényein a szeméttárolókban turkálnak élelmet keresve?

KÉRDÉS!
A MAGYAR NEMZETET, KI És MILYEN ALAPON KÖTELEZHETI ARRA, HOGY EZT ELTŰRJE?

SENKI!

(Karatnai Bodó Attila)
süti beállítások módosítása