SZÉGYEN VAGY!

SZÉGYEN VAGY!

Az Index újságírói azt sem tudják hol vannak

2015. április 10. - Tony DiNozzo

siklos_index_szv.pngAz Index két kiválósága, Német Tamás és Tóth Gergely élőben tudósítanak a miniszterelnök mai Tapolca környéki kampánylátogatásáról. Azt írják, Orbán Viktor „Ajkán meg Siklóson már lezavarta a műsorát”. Tény, hogy vár az akad Siklóson is, viszont szeretnénk jelezni a szakma csúcsán álló két firkásznak, hogy Sümegről jelentkeztek be, ami több mint 200 km-re van a Baranya megyében található településtől. Azt értjük, hogy a földrajz kettes nem elvárás az Index HR-osztályán, de azt gondolnánk, hogy az egyik legolvasottabb portál készítői és újságírói esetében legalább a térben való tájékozódás képessége a minimumkövetelmény.

Az meg már szinte hangyafaszság, hogy a higgadtság szót sem sikerült leírni. A minőségi újságírásért díj mai győztese, minden kétséget kizáróan az Index. Szívből gratulálunk! Ehhez képest az M1 tényleg BBC.

higgadsag_szv.png

Szégyen vagy Tamás, szégyen vagy Gergely!

A bejegyzés trackback címe:

https://szegyenvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr87355184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szori 2015.04.10. 12:41:12

Az a fura, ha helyesírási hiba nélkül (nem gépelési, helyesírási!) írnak meg ezek ketten egy cikket. A sorszámnevek egyáltalán nem mennek nekik, rendszeresen elrontják: pl." 15-ik" :-)
süti beállítások módosítása