SZÉGYEN VAGY!

SZÉGYEN VAGY!

Holokauszt emléknap: Lukácsi Katalin meztelen fotóval emlékezik

2021. január 27. - Tony DiNozzo

141761962_862155297879054_8429012205739347872_n.jpg

Kép forrása: Lukácsi Katalin Instagram

Nem gondoltuk volna, hogy Lukácsi Katalin képes mélyebbre süllyedni, mint a Mariana-árok, de sikerült meglepnie minket. Január 27-e a holokauszt emléknapja: a politikusok, közszereplők ilyenkor általában egy haláltáborban készült fotóval, a magyar áldozatokra megemlékező Duna-parti cipőket ábrázoló képpel emlékeznek meg.

Nem így Lukácsi Katalin! Az ellenzéki megmondóember, aki az elmúlt hónapokban egyébként is előszeretettel mutogatta magát ledér sportöltözetben, úgy gondolta, hogy a megemlékezés legméltóbb módja, ha saját magáról kitesz egy meztelen fotót. A poszthoz írt egy kisregényt is (nagy íróink forognak a sírjukban), melyben kifejtette, hogy a holokauszt nem a zsidókról szól, hanem mindenkiről, így róla is. Meglepő kijelentés egy olyan embertől, aki elvégezte az Országos Rabbiképző–Zsidó Egyetem zsidó közösségszervező képzését, nem hinnénk, hogy ezt tanították neki…

Azon túl, hogy a holokauszt emléknapon meztelen fotót posztolni meglehetősen ízléstelen, különösen érdekes annak fényében, hogy Lukácsi rendszeresen publikál a Jobbik lakájmédiájában, az Alfahíren. Az önkormányzati választásokon jobbikos jelöltet támogatott: Budai Lóránt nem éppen filoszemita, rendszeresen osztott meg Hitler és Szálasi idézeteket.

Lukácsi Katalinnak teljes zavar van a fejében, és rendszeresen kerül önmaga hatása alá. Más magyarázat nem lehet arra, hogy az emlékezésnek ilyen módját választotta. Az a pár négyzetméter bőr, amiről ír posztjában, meglehetősen vastag lehet az arca tájékán.

Szégyen vagy, Lukácsi Katalin!

A bejegyzés trackback címe:

https://szegyenvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr8916405280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása