SZÉGYEN VAGY!

SZÉGYEN VAGY!

Juncker vállalhatatlan, és ez a mi újságíróink szerint vicces

2015. május 24. - Tony DiNozzo

juncker-bild_de_-660x440.jpg

Az intelligens újságírók láthatóan jókat röhögnek a tegnapi incidensen, amikor is a luxemburgi elnök ismét bebizonyította, milyen az igazi proli viselkedés, némi alkohollal megspékelve.

Itt van néhány példa arra, milyenek a mi tollforgatóink, akik szerint teljesen rendben van, ha diplomáciai körökben pofozgatják a miniszterelnököket.

"Mindez a mai rigai EU-csúcson történt, ahol Juncker kedélyesen diktátornak nevezte Orbánt, és a diktátoroknak járó üdvözléssel is köszöntötte. Viktorunk erre nagyhercegezéssel válaszolt, ennek az évődésnek állítólag már komoly hagyománya van kettejük között. Mindenesetre csodálatos fél perce ez a diplomáciatörténetnek." (Cink.hu)

"Vicceskedve fogadta a kormányfőket Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke a rigai csúcson. Az EB-elnök viccesen meg is pofozta Orbán Viktort, ami ebben a videóban látható, sőt, az üdvözlő szavai ("the dictator is coming") is hallhatók." (Origo)

"Orbán egy pofonnal is gazdagabb lett ma. Diktátorként köszöntötte Orbán Viktort pénteken a rigai EU-csúcson Jean-Claude Juncker. Az Európai Bizottság elnöke roppant vicces kedvében volt, még egy baráti sallert is lekevert miniszterelnökünknek. Az esetről videó is kédzült. (Népszabadság)

"Az újságírók, akik a 28 uniós vezető érkezéséről közvetítettek, nem hallották, mi volt a magyar miniszterelnök válasza – ha válaszolt egyáltalán a viccesnek szánt felvetésre – azt viszont mindannyian jól látták, hogy mosolyát megőrizve rázott kezet a Bizottság elnökével. Juncker láthatóan rendkívül humoros kedvében volt, az egymás után érkező politikusokat is hasonlóan jókedvűen, barátságos gesztusokkal fogadta." (Népszava)

Az Index Mindeközben rovatában egy még durvább gifet is megosztott a következő kommenttel: "Alig néhány órája, hogy Orbán megtapasztalta, milyen, amikor tényleg leesik egy saller, már itt is a folytatás."

Congratulations. Cink, Origo, Népszabadság, Népszava, Index, szégyen vagytok!!

A bejegyzés trackback címe:

https://szegyenvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr677486872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása