SZÉGYEN VAGY!

SZÉGYEN VAGY!

Mémgenerátorral nyomul a Népszabi és kiszolgálja Simicskát

2015. október 16. - Tony DiNozzo

A tegnapi nap folyamán kiderült, hogy állítólag mind Andy Vajna, mint Simicska Lajos is megvette a TV2-t. Andy Vajna bejelentését követően Simicska baloldali lapokban üzent, hogy valójában az övé a tulajdonjog.

Szegény Népszabadság mára már odáig süllyedt, hogy kritikátlanul kényszerül kiszolgálni Simicskát. Pedig Lajos 2004-ben még úgy fogalmazott: „mellébeszélésben és a hazugságok terjesztésében a Népszabadság mindig is az élen járt. Úgy is fogalmazhatnék, hogy ez a születésétől kezdve prostituált újság.”Gondom lesz rátok!” – mondta akkor Lajos, és nem hazudott. A „zsurnálgengszterizmust” , amit a Népszabi képvisel azonban immár a saját céljaira használja.

mindenki_geci.jpg

Ennél is szánalmasabb azonban, hogy nagyon úgy tűnik, hogy az újságírás szintje annyira mélyen van már, hogy cikkeikhez mémgenerátorral gyártanak képeket. Ennyire színvonaltalan és silány munkát még a 444 sem végez. De vannak ötleteink, hogy mikről csinálhatna még vicceskedő mémet a lap. Például GTA-zó Murányi Marcell, ha már Murányi olyan szaktekintély, hogy a gázoló főszerkesztőt simán visszafoglalkoztatja a lap.

Hatalmas szégyen!

A bejegyzés trackback címe:

https://szegyenvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr967972929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása