SZÉGYEN VAGY!

SZÉGYEN VAGY!

Sebestyén Balázsék most a honvédeket gyalázzák

2016. március 05. - Tony DiNozzo

sb.jpgTovább dübörög a Simicska-gépezet, a prosztó milliárdos újfent a Class FM hülyegyerekeit küldte csatába a jó ízlés ellen.

Történt ugyanis, hogy március 3-án, szerdán reggel Sebestyén Balázsban egyszer csak megmozdult a fekália, és kiömlött a száján. Megint. Bután röhögcsélve asszisztált ehhez a másik két nímand, Vadon János és Rákóczi Ferenc. Ez a három végtermék mintegy húsz percen keresztül azért háborgott minősíthetetlen stílusban, mert a Magyar Honvédség nyilvántartásba veszi a járműtulajdonosok autóit, arra az esetre, ha egy rendkívüli helyzet szükségessé tenné katonai használatukat. A hatályos jogszabályok értelmében ugyanis, minősített esetekben, a honvédségnek lehetősége van arra, hogy a magán- vagy céges tulajdonban lévő járműveket, ingatlanokat vagy technikai eszközöket igénybe vegye. Az MH levélben értesíti az érintett tulajdonosokat, hogy fel tudjanak készülni egy esetleges éles helyzetre. A témával kapcsolatban az alábbiak hangoztak el a stúdióban, szó szerint:

Sebestyén Balázs: „Na, de innen már csak egy ugrás az, hogy visszatérnek majd hazánk fiai, akik harcoltak valahol messzi, nem tudom Oroszországban és azt mondják, hogy akkor most az asszonyokat tessék fölajánlani a kiéhezett honvédség tagjainak, tessék a feleségeket beszolgáltatni, nem?”

Rákóczi Ferenc: „Hogy mit csináljanak az asszonyok?”

Sebestyén Balázs: „Hát, mert ha odaadod a kocsidat, ami a sajátod, akkor jön most a honvédség, a kiéhezett hazánk fiai a nagy frontokról és hazajönnek, és akkor azt mondják, hogy most pedig az asszonyok kellenek, elveszik azt is? Hát az a te tulajdonod. Mi az, hogy valaki el akarja venni a te tulajdonodat. Ezt értitek? Hát az a tiéd!”

Kicsivel később pedig tovább fokozták:

Sebestyén Balázs: „Nagymamám nekem mesélte, hogy amikor jöttek az oroszok akkor vittek mindent. A szép lányokat bújtatni kellett, ugye mert hát sajnos kiéhezettek voltak, és ugye nem tudtuk őket megvédeni. El kellett bújtatni a szép lányokat, elvitték a húst, elvitték a javadat, nem is nagyon tudtál mit csinálni, háborús helyzet volt. Azért ez egy kicsit hasonlít.

Vadon János: „Elvitték a húgodat, elvitték a lovadat, ki mire gerjedt.”

Igen, Sebestyén Balázs vette a bátorságot és a magyar katonákat gyalázta. Szerinte honvédjeinket nem sok választja el attól, hogy a szolgálatból hazatérve lányokat, asszonyokat raboljanak maguknak kényük-kedvük szerint. Bár hallható, ahogy Rákóczi kérdezi, jól értette-e, Sebestyén ráerősít a mondandójára és ekkor már a nőket is lealacsonyítja, akik szerinte a férfiak tulajdonai. Ezután a honvédség fenti intézkedését a szovjet Vörös Hadsereg háborús pusztításához és nőgyalázásaihoz hasonlította.  Vadon pedig jópofizott egyet a fiatal lányok szovjetek általi elhurcolásán. Sebestyén! Ezek a derék férfiak, akiket te most gusztustalan módon pocskondiázol, azért dolgoznak nap, mint nap a déli határon, hogy megvédjék a nőket erőszakoló migránsoktól az olyan tornából felmentett seggdugók feleségeit, mint amilyen te vagy. Vadon! Te pedig egy féreg vagy, mert magyar lányok elhurcolásán és meggyalázásán, közös történelmi tragédiánkon nevetgélsz. Lányokén, akiknek az apja, bátyja, öccse vagy nagybátyja a vérét adta a hazáért a Magyarországon átgázoló bolsevik hordák elleni harcban. A te rokonaidért is vállalták a reménytelen küzdelmet. De a te torzult agyad ezt nyilván nem tudja befogadni.

A Sebestyén–Vadon–Rákóczi trió nőgyalázása nem új keletű, korábban a gólyatábori erőszak áldozatain viccelődtek szintén élő adásban. Most pedig a nők mellé a honvédséget pécézték ki maguknak, amely a déli határ biztosításával védi az országot a hódító muszlim csürhével szemben. A honvédséget, amely mindig készen állt, amikor az árvíz vagy a vörösiszap pusztított, és amely külföldön is egyre-másra zsebeli be az elismeréseket. A magyar katonákat nyilvános támadás érte, de nem idegen haderők által, hanem országon belülről, sunyin, hátulról. Migránsinvázió és terrorfenyegetettség idején. Itt az idő hát, hogy közösen hadat üzenjünk mindazoknak, akik a nemzet kohézióját adó közös értékek és intézmények ellen uszítanak és meggyalázzák a világ legszebb nőit és legbátrabb katonáit.

Szégyen vagy, Sebestyén Balázs!

A bejegyzés trackback címe:

https://szegyenvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr948446564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabor Jeges 2016.12.06. 10:47:29

Alapvetően igazad van, még a poénkodás szintjén sem szabadna ilyen degradáló dolgokat mondani a honvédekről és határőreinkről. (Jómagam is az voltam a Dél-szláv válság idején, a határon őrjáratban nagyon közelről hallatszottak a lövések és robbanások). Viszont megjegyzem, hogy te magad sem vagy különb, amikor a minden menekültet egy kalap alá veszel és nőerőszakoló migránsokat emlegetsz. Persze nem te tehetsz arról, hogy a mostani kormány a "migráns" szó eredeti értelmét megváltoztatva, a magyar nyelvet átértelmezve elérte, hogy a migráns=erőszak=terrorizmus. Azáltal viszont, hogy blogot írsz, felelősséged van, hogy normálisan fogalmazol vagy demagóg, általánosító gennyet fröcsögsz, mint azok, akiket leszólsz.

2017.02.15. 14:38:35

szégyen ez a blog....
süti beállítások módosítása