SZÉGYEN VAGY!

SZÉGYEN VAGY!

TOP 10 eset, amikor lehullott a magyar sajtó álarca

2016. március 03. - Tony DiNozzo

Nálunk senki sem tartja fontosabbnak, hogy a sajtó betöltse valódi funkcióját, és negyedik hatalmi ágként, a nyilvánosság erejével kontrollálja a közéleti szereplőket. Ebbe belefér, az hogy néha mellélőnek az újságírók, főleg ha nem áll rendelkezésükre minden információ. Magyarországon azonban az újságírók is politikusnak érzik magukat, és politikát akarnak csinálni. Ebből adódnak a mindennapos kis csúsztatások, és az igazán nagy, sajtótörténeti féregségek is. Most összegyűjtöttük az utóbbiak közül a legemlékezetesebbeket.

10. Index.hu: ha közben meghalnak a gyerekek „az is ér”

A mérhetetlenül igénytelen Index (lásd: minimum 3-5 helyesírási hiba és értelmetlen mondat cikkenként) a többi portálhoz hasonlóan több írásban is tárgyalta a csok részletszabályait. Egy alkalommal tőlük nem szokatlan módon vállalhatatlanul gusztustalan módon nyilvánultak meg, amikor arról írtak, hogy a gyermekvállalás, a csok felvétele szempontjából teljesítettnek tekinthető, ha a gyermek a terhesség 24. hete után halva születik. Az Index szerint:

"Örökbe fogadni is lehet, és ha közben meghalnak a gyerekek (24. terhességi hét után) az is ér."

Mindezt persze név nélkül. Ugyan nem keltett nagy visszhangot az eset – csak a közösségi médiában adtak hangot felháborodásuknak néhányan –, de azért sokakat megdöbbenthetett ez az ember alatti stílusban megírt szöveg.

9. A Népszabadság megvédi a pedofilokat

„A sokféle szexuális vágy közül a pedofil az egyetlen, amit nem lehet beleegyező partnerekkel, pornófilmes szereplőkkel kiélni. Ebből a szempontból pedofil embertársainknak a legrosszabb és legnehezebb. Nagyon helytelen lenne, ha olyan tilalmakkal nehezítenék tovább a helyzetüket, amelyek nem szükségesek senki megvédéséhez.” Írta ezt Révész Sándor a Népszabadságban annak kapcsán, hogy Japán nem tiltotta be az animált gyermekpornográfiát.

8. A Magyar Narancs elfordul Kertésztől, mert átvette az állami kitüntetést

A Magyar Narancs képes volt frontálisan nekimenni és szerkesztőségi cikkben ekézni a Nobel-díjas Kertész Imrét azért, mert átvett egy állami kitüntetést, a Magyar Szent István Rendet. A gyűlölködő vadliberális lap szerint: „Orbán és társai fent sorolt gaztetteinek az elbagatellizálását, tisztára mosását szolgálja, afféle saját maguknak kiállított menlevélnek lesz használva, ami legitimálja a Szabadság téri emlékművet, és mindazt, amit az Orbán-rezsimről ez az emlékmű magába sűrít.” A liberálisok tehát annyira gyűlölik az Orbánt, hogy emiatt nemhogy Kertészt, de a saját anyjukat is megtagadnák. Ahogy írják: „Ha ő maga nem is, a Kaddis és a Sorstalanság, a holokausztról szóló esszéi vagy az a 2002-es interjúja a Narancsnak, Az angol lobogó és a Gályanapló még mindig velünk marad.

7. A baloldali sajtó a sínek között fekvő migránsról elhallgatja, hogy magát vetette oda

Az egész magyar balliberális sajtó címlapon hozta a Bicskénél sínek között fekvő migráns család képét, a körülöttük álló rendőrökkel. A kép egyértelműen azt sugallta, hogy a rendőrök lökték a gyermekét tart nőt, és a férfit a sínekre. Szerencsére nyilvánosságra került az a videófelvétel is, ahol szépen látszik, hogy a félőrült migráns teperte le a nőt, a saját fejét pedig kövekkel verte. A magyarhoz hasonlóan az osztrák sajtó is hazudozott. Ott az Osztrák Sajtótanács kimondta: megtévesztően és igaztalanul tudósítottak a médiumok a bevándorlók szeptemberi Bicskére szállításáról, a sajtóorgánumok tévesen mutatták be a történteket.

6. Tóta W. Árpád rasszista megjegyzéseket tesz

A progresszió, a befogadás és a tolerancia már csak eszköz sok sajtómunkás kezében, amit az Orbán-gyűlölettől fűtött elvtelen harcban szuronyként lehet használni, de valójában nem jelentenek nekik semmit. Láthattuk ezt akkor is, amikor a külhoni magyarok kérdéséről volt szó 2004-ben. De akkor is szépen kiviláglott, mikor Tóta W. Árpád az MTVA cigány származású fiatal riporteréről azt írta, hogy Orsós „nagy jövő előtt áll, már persze amíg ez a köztévé áll, mert utána sajnos a közmunka marad csak."

5. 444.hu: az utcai fogdosás teljesen megszokott minden európai tömegrendezvényen

A valósággal és a jó ízléssel mindig hadilábon álló Bede Mártonnak a Kölnben elkövetett tömeges szexuális erőszakot követően sikerült leírnia a következő mondatot:

„a közvélemény pedig különösen érzékeny lett még az olyan utcai fogdosásokra is, amelyek 2015 előtt is teljesen megszokottak volt minden európai tömegrendezvényen.

Most tekintsünk el attól, hogy ez a szerencsétlen firkász még ezt a mondatot sem tudta hiba nélkül leírni. Ez a cikk szépen illeszkedett a Soros által fenntartott 444.hu migránssimogató cikksorozatába, noha pofátlanságával még ezek közül is kiemelkedik.

4. A Magyar Narancs Hitler-bajuszt rajzol a miniszterelnöknek

A Magyar Narancs történetének erről a mélypontjáról mi is megemlékeztünk már. Az azóta eltelt idő is igazolta, hogy a liberális firkászok mérhetetlenül gátlástalanok voltak, és ma már fél Európának Hitler-bajszot rajzolhatnának.

3. A hvg.hu hamis bajai videóval rántja le a leplet

Sokan emlékezhetnek erre az ügyre, amikor a Fideszről igyekezett elterjeszteni a baloldal, hogy szavazatokat vásárol. Az ügybe belebukott hvg.hu-s Gavra Gábor Déri Balázstól, az MSZP-frakció kommunikációs igazgatójától kapta meg azt a hamis videót, amit Gavráék később feltöltöttek a hvg.hu-ra. Emlékezetes, hogy Török Zsolt, az MSZP szóvivője az emberek arcába hazudott a ATV-ben, mikor kijelentette: nem ők adták a felvételt a hvg.hu-nak. A 2013-as eset megmutatta, hogy a magukat újságíróknak hazudó baloldali aktivisták minden – minimálisan elvárható – szakmai ellenőrzés nélkül nyomatják ki oldalaikra és újságjaikba a baloldali pártoktól kapott cikkeket és anyagokat.

2. A 24.hu „egy estén át kergeti Orbán Ráhelt”

A Katz Dávidnak hívott ember alatti ember a magyar online sajtó pöcegödrének számító 24.hu-n nemrég képes volt sértegetni egy várandós anyát, aki mellesleg Magyarország egyik közjogi méltóságának lánya. Sokan írtak már erről az esetről sokfélét, ne is részletezzük, csak szögezzük le hogy ez egy igazi mélypont.

1. A Népszabadság lehozza a hamis Teller-levelet a tudós halála után

Régi sztori, de nem szabad elfelednünk. A 20. század egyik legnagyobb koponyája, Teller Ede atomfizikus köztudottan konzervatív értékrendet vallott. Az első Orbán-kormány idején a Corvin-lánc-birtokosok egyike lett. Teller Ede halálát követően, 2003 szeptemberében történt, hogy a Népszabadság közölt egy olyan hamis levelet, ami élesen bírálta az akkor ellenzékben lévő jobboldalt. Horn Gyula gyorsan ki is jelentette: „Minden jel szerint Teller Ede levele hiteles, tényleg ő írta.”

Később kiderült, hogy a Teller Edének tulajdonított levelet valójában Zeley László írta. Emlékezzünk meg arról a tényről is, hogy a Népszabadság szerkesztője ekkor Eötvös Pál volt.

Szégyen!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szegyenvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr378441242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brindza András 2016.03.04. 23:12:22

A MAGYARELLENES MÉDIATERROR FŐBB MŰKÖDTETŐIT ( a bűnösök felelni fognak a bűneikért ), VALAMINT A MAGYARSÁG ÉS AZ EMBERISÉG ÉRDEKEIT SZOLGÁLÓ HITELES TÉVÉK ÉS LAPOK LISTÁJÁT LÁSD:
www.facebook.com/photo.php?fbid=553479994744114&set=a.773760212716090.1073741835.100002463564826&type=3&theater

LÉGY TE IS MÉDIA -- ÉS VALÓDI RENDSZERVÁLTÓ !!
www.facebook.com/photo.php?fbid=773760229382755&set=a.773760212716090.1073741835.100002463564826&type=3&theater

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2016.03.20. 20:31:34

Ezt köszönöm, Zelei László (elmebeteg és alkoholista 2000 után már...) BOLONDJA VOLT az amerikaiaknál "HÉJÁNAK", itthon magyar nacionalistának számító - semmi probléma a zsidó születésével, ateista lett (!) - Tellernek. Zeley számára Teller, egy pesti sztárügyvéd nagybeszédű fia, maga az ÜBERMENSCH megtestesítője volt, épp úgy, ahogy a német teozófiai társaságok leírták, "jelenlétében érezni lehet a felsőbbrendű, emberfeletti ERŐT", ez nem Zeleytől, hanem Maria Blavatsky, Németországban ténykedő médium alapvetéséből. Népszerű volt ez az elmélet, mint a kis Schicklgruber is agyába véste. DEEEEE a Trianon utáni magyar zsidó, aki evangélikus gimnáziumban érettségizett(!), NAGGYON MAGYARR és nemzeti-konzervatív volt. Horngyufáknak nem írt, szerintem a létéről se tudott....Mivel a Corvin-lánc egyszerre csak 12 magyar embernek lehet meg és ez 1930 óta volt így, Teller nagyra tartotta a kitüntetrést. És EBBE KÖPÖTT BELE ÖTVÖS PÁL, mert szerintem Zeley már nem tudta, mit csinál, így rá lehetett kenni az ügyet. AZTÁN MÉGSE!!!!! Mert a Hoover Institute és a Los Alamos-i Kutatóbázis nyugalmazott igazgatóját mocskolni AZ NEM MINDEGY AMERIKÁBAN SEM! Ráadásul Ronald Reagan (korábbi californiai kormányzó, Teller jó ismerőse) elnökségének első ciklusában Teller főtanácsadója volt az Elnöknek. EHHEZ AZ EMBERHEZ HOL VAN Horngyufa, Ötvöspál meg a zakkant Zeley - a posztkomcsikkal együtt??!

Ajtony 2016.03.22. 11:06:22

...és Kálmán Olga még szóba se került, pedig bunkóságban egyedül veri ezt a f@sszopó társaságot :D
süti beállítások módosítása