SZÉGYEN VAGY!

SZÉGYEN VAGY!

Diákok rabláncon, vér az utcákon meg egyéb alternatív valóságok

2015. március 17. - Tony DiNozzo

A szegény magyar sajtó egyre durvábban csúszkál az alternatív valóságok közt. Annyira próbálkozik ellenzék helyett ellenzéknek is lenni, hogy közben nem veszi észre, hogy mára pont ugyanannyira lett nevetséges, mint Bokros Lajos fantommozgalma. Íme az utóbbi pár napban kreált tüköruniverzumuk: 

1. Rabláncon hordták a diákokat a pártrendezvényre!!!

Mindig szórakoztató, ha ’50-es éveket kiáltanak azok, akik tevékeny kiszolgálói voltak a kommunista diktatúrának. De farvizükön szépen jönnek fel a romkocsma-keltetőkben kifejlődött liberális újságíró-palánták is. Szerintük az, hogy a központi ünnepségre meghívják – választható opcióként – a tanulókat, az nem egy kitüntetés, hanem a legrosszabb vészkorszakot idézi. Ilyen A Fejlett Nyugaton nincs! Soha nem láttunk például olyat, hogy Obama kisgyerekkel pacsizik a Függetlenség napján! ŐŐŐŐ, ja de. De az tök más!

Pulitzer díjat érdemel az a zsurnálművész, aki teleordibálta azzal a fél netet, hogy a Cöf megfenyegette a váci iskolát, de mikor kiderült, hogy az egész egy hoax, már nem jutott erő a bocs-tévedtem mínuszosra. 

2. Idén nem jön egy darab lengyel se!!!!!!

A lengyelekkel valóban vannak viták geopolitikai kérdésekben. Persze, feltehetnénk a kérdést, hogy a Tusk-féle langymeleg lengyel jobboldal mikor állt ki Magyarország mellett az elmúlt 5 évben? Én nem emlékszem egy alkalomra sem. Ennek ellenére a két nép barátsága megbonthatatlan, és ezt bárki láthatta, aki tegnap a pesti utcákat járta. Csomó helyen lobogtak a fehér-piros zászlók, még az alagútban is láttunk szmogtűrő polákokat.

3. Vér folyt a pesti utcán!!!!!!!!! 

Ugyanazok az arcok próbálták megzavarni idén is Orbán Viktor beszédét, akik minden évben megkísérlik ezt. WOW!!!888!!! Szenzáció!!!444!!! Ha odamész egy 10 ezres tömeghez sípolni és dobolni, és ha ez nem egy technoparty, akkor téged is jó eséllyel küldenek el anyádba. Meg még be is basznak egy balost. Talán Gulyás Marcika erről többet tudna mesélni. De én még emlékszem, mikor folyt valóban patakokban a vér meg a szemgolyó a pesti utcákon: 2006. október 23-án, amikor a rendőrség gumilövedékkel lőtte és kardlapoztatta az ünneplőket.  

Szedjétek már össze magatokat, mert ez a level nagyon messze van a nyugat-európai értelemben vett újságírástól! SZÉGYEN VAGYTOK!

A bejegyzés trackback címe:

https://szegyenvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr547276721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hoplita 2015.03.17. 12:55:01

"...A lengyelekkel valóban vannak viták geopolitikai kérdésekben. Persze, feltehetnénk a kérdést, hogy a Tusk-féle langymeleg lengyel jobboldal mikor állt ki Magyarország mellett az elmúlt 5 évben? Én nem emlékszem egy alkalomra sem. Ennek ellenére a két nép barátsága megbonthatatlan, és ezt bárki láthatta, aki tegnap a pesti utcákat járta. Csomó helyen lobogtak a fehér-piros zászlók, még az alagútban is láttunk szmogtűrő polákokat...."

Vótak, csak nem a fityiszen.
A Ruch-tól jöttek vagy százan a Jobbik megemlékezésére.
Ezt tedd már hozzá, nyurnyó.:)I)))
süti beállítások módosítása