SZÉGYEN VAGY!

SZÉGYEN VAGY!

Heti Válasz: 73+7+26=100

2015. április 13. - Tony DiNozzo

heti_valasz.gif

A matek nem egyszerű diszciplína, ott van például a differenciálgeometria, a komplex analízis, az eseményalgebra meg hasonló nyavalyák. Az összeadás azonban még a kevésbé durva műveletek közé tartozik. Az általános iskola első osztályaiban a többség sikerrel veszi ezt az akadályt.

Tudjuk azonban, hogy a magyar sajtómunkások nem feltétlenül okosabbak, mint egy ötödikes. Az aktuális Heti Válaszban jelent meg Élő Anita lényeglátó, korszakalkotó és precíz riportja a tapolcai helyzetről. Ebben sikerült mindössze 10 százalékponttal benéznie a 2009-es önkormányzati választás eredményét, úgy hogy a fideszes jelölt eredményéhez még hozzádobott egy tízest. A hibát illett volna észrevenni, ha a szerkesztővel legalább egy pillantást vetettek volna a diagramra: az emberek 106%-a azért mégse szavazhatott a három pártra. Erre csak egy dolgot mondhatunk: szégyen vagy!

A bejegyzés trackback címe:

https://szegyenvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr987364112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása