SZÉGYEN VAGY!

SZÉGYEN VAGY!

Csak gazdáját nem fikázza a mindig kritikus 444

2015. július 28. - Tony DiNozzo

444.jpgInterjút adott a 444.hu gazdája, Soros György a Financial Timesnak.

Maga az interjú persze nem olyan nagy szám. Ki nem találnánk, de a Főspekuláns minden menekültet a befogadna. Sokkal érdekesebb, hogy a hogyan interpretálja gazdája interjúját a 444. A belvárosi pesti budai srácoktól ugyanis várnánk azt a lendületet amit ilyenkor szoktak tolni. Csak gondoljunk bele mit műveltek, amikor Simicska Lajos saját lapjában, a Magyar Nemzetben üzent. Vagy amikor Széles Gábor nyomja a szöveget a Magyar Hírlapban. Én komolyan azt hittem, hogy pont így fikázzák majd szét a vén machinátor agymenését is a mindenből „viccet” csináló és mindenen élcelődő nihilista senkik.

Tévedtem. A Nagy Liberátor szavait ugyanis BBC-t megszégyenítő tárgyilagossággal közlik. Persze biztos csak annyit szívtak, hogy nem volt már erejük a jamaikai haskától szétfikázni kenyéradó gazdájukat. Most valahogy elmarad a jó belvárosi humor. Vagy csak ennyire futja bátorságból. Elvégre jobb a békesség, ha valaki gond nélkül ki tudja perkálni a hazai médiaélcsapat évi 100 millás veszteségét és ennek ellenére is szépen jön a havi több százezer.  

Így már értem miért nem csillant horváthbence tolla. Ennyik vagytok. De leginkább csak ennyikék.

A bejegyzés trackback címe:

https://szegyenvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr857661080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása