SZÉGYEN VAGY!

SZÉGYEN VAGY!

Ilyen nincs: itt az Origo eddigi legnagyobb szemétsége!

2015. május 24. - Tony DiNozzo

origo_bocuse.pngAz Origótól nem ritkák a szemét húzások, de ma túlmentek minden határon. Tevan Imre felelős szerkesztő igazán büszke lehet magára és a hírportáljára. 

A világ egyik legnagyobb gasztronómiai versenye jön hazánkba. Az eseménynek persze semmi köze a miniszterelnök lányához, azon kívül, hogy egyszer nézőként részt vett rajta. Úgy látszik, hogy az origós firkászoknak és a DK-s trolloknak pont elég az, hogy Orbán Ráhel valahol megfordult, valamit megnézett vagy valami tetszett neki.

Tevan Imre

A firkászok esetleg büszkék is lehetnének, hogy a Bocuse d'Or szervezői érdemesnek tartják az országot arra, hogy itt rendezzék meg ezt a világhírű versenyt. Az utóbbi néhány évben gyorsan nő a turisták száma Budapesten, és a magyar gasztronómiát is egyre inkább elismerik. A balliberálisokat persze mindez kimondhatatlanul dühítni. Néha úgy tűnik, ők annak örülnének legjobban ha ott lenne az ország, ahol ma a Görögország: megalázottan, a csőd szélén. Kéjes élvezettel tudósítanak mindenről ami kicsit is negatív. Ha pedig egyértelműen pozitív ügyről van szó, akkor rögtön megpróbálják befeketíteni, besározni, lejáratni.

A liberális sajtó eddig persze mindig elalélt a Bocuse d'Or-tól. Úgy tudósítottak róla, mint egy egyedülálló, a világ figyelmére érdemes csodálatos versenyről. Amióta kiderült, hogy Magyarország megrendezheti, azóta meg értelmetlen pazarlás az egész. Nemrég - a politikai aspektus tudatosodása előtt - még ezt írta az Origo a rendezvényről: "Az európai forduló rendezési jogának elnyerése hatalmas jelentőségű és komoly marketingértéket jelent Magyarországnak, segíti a gasztronómia területén is egyre fontosabbá váló minőség elterjedését, a szakma elismerését."

Balliberális sajtó, 2015. Szégyen.

Ja, a Magyar Telekomnak pedig köszönjük szépen, hogy fenntartja ezt a színvonalas tartalomszolgáltatást a magyar nép számára!

Tevan Imre

A bejegyzés trackback címe:

https://szegyenvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr937488632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása