SZÉGYEN VAGY!

SZÉGYEN VAGY!

Az európai értelemben vett hírportál szerint teljesen rendben van riporterek kinézetén gúnyolódni

2015. március 17. - Tony DiNozzo

bede_marton.jpg

Kedves Bede Márton! Érthető, hogy jól meg akartok dolgozni a sokszázezres fizutokért, és ezért minden lehetséges eszközzel igyekeztek lejáratni, amortizálni, akit kell.

Szerintünk még a politikusok esetében se túl ízléses az orruk, fülük méretével, vagy a bőrük árnyalatával foglalkozni. Na de legyen, a politikusoknak sokkal több mindent el kell viselniük, mint másoknak. De mégis miért kell kigúnyolni a testi adottságaik miatt két riportert, akik csak végzik a munkájukat? Ti is ráálltok az új hávégés vonalra? Ez az új felvilágosult, nyugatias irány? Ettől már csak egy lépés lenne, hogy a pedigréjüket is részletesen kielemezzétek, ami nagyon sötét időket idézne, ugye. Persze, mi sem gondoljuk, hogy ti rasszisták lennétek, egyszerűen csak tuskó gecik vagytok. Senki sem tehet arról, hogy mekkora füle van, ti viszont Uj Péterrel tehetnétek azért, hogy ne úgy nézzetek ki, mint két csöves. Kezdésnek például mosdjatok meg! Ja, és a "fülú" szó az mi? Kedves Márton, SZÉGYEN VAGY!

bede2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szegyenvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr797279475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása