SZÉGYEN VAGY!

SZÉGYEN VAGY!

Cinkes már ez a fikázás

2015. március 23. - Tony DiNozzo

A Cink.hu is kiérdemelte végre, hogy megemlékezzünk újságíróinak „kiváló” teljesítményéről. Tudniillik Gazda Albert „ott hagyta” a Kossuthkiflit. Azt, hogy az újságírók nem tudnak helyesen írni – kis túlzással ez lenne az egyetlen elvárás, amit a szakma képviselőitől megkövetelne a haza –, már megszoktuk. De kedves Gazda Albert, ebből a mindig minden szar hozzáállásból már nagyon elegünk van. Uncsik vagytok.

Gazda Albertnek reggeli másnaposságában sikerült összehánynia egy cikket, ami arról szól, hogy a Kossuthkifli második részére már nem volt kíváncsi. Albert, minden érv, amit sikerült felsorakoztatnod, nettó baromság. Neked igazából az a bajod, hogy készült egy sorozat, magyar tévében (ami ráadásul köztévé is), magyar színészekkel, magyar regényből, a magyar történelemről, közpénzből, és te kurvára nem tudtad leszarozni első ránézésre.
Mert a ti újságírói tevékenységetek abból áll, hogy leszaroztok bármit, aminek van értelme, megrendelésre irkáltok baromságokat, vagy angol cikkeket fordítgattok, egyébként meg nincs önálló gondolatotok.
Még az a szám sem stimmel, Albert, hogy mennyien nézték a Kossuthkiflit. Az ilyenekhez tudod, vagy egy linket érdemes odabiggyeszteni, ha már bizonyítani kívánod állításodat, vagy a másik lehetőség, hogy nem hazudozol össze-vissza. Ha kicsit utánanézünk, kiderül, hogy a Kossuthkifli nem csak a TV2-t verte nézettségben, de a Duna TV nézőinek számát nekifutásból megduplázta.
Attól pedig, hogy szakértőnek gondolod magad, és szavakat hajigálsz össze, nem leszel okosabb. Mit jelent az, hogy expozíciós hangütés? Magyarázd meg kérlek.
Tudod mi a végkövetkeztetés? Az, hogy SZÉGYEN VAGY!

A bejegyzés trackback címe:

https://szegyenvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr37294381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása